Sørens Autolager
Speciale i VW og Audi dele
Karrosserivej 10-12 · 8722 Hedensted
Tlf. 40 16 73 11

Nye åbningstider, se bund


Forsiden Om os... Skrotbil Praktisk information Sådan finder De os...

 

Når vi køber din skrotbil foregår det sådan

Vi aftaler en pris, derefter skal der underskrives en skrotningsattest, med navn, personnummer og tlf.nr. Vi skal have et kopi af legitimation og vi skal have et registrerings nummer samt konto nummer, hvor vi kan bankoverføre dine penge til. overførsler sker altid samme dag, eller første bankdag f.eks. efter en weekend .Ligeså med dine nummerplader, vi afmelder med det samme og i får en kvittering på afmelding. Det vil sige at dit evt. tilgodehavende fra forsikring og vægtafgift med det samme bliver udbetalt til dig . Du er altid velkommen til at ringe og forhøre dig om hvad vi kan tilbyde for din skrotbil.

Søren kan træffes på tlf. 4016 7311Sørens Autolager har specialiseret sig i dele til VW og Audi. Vi har også mange andre bilmodeller og vi har derfor mange kvalitetsdele til fornuftige priser.

Sørens Autolager Vi køber alle bilmærker til skrot. Prisen er mellem 2200 - 10000 kr. , for din gamle bil. Afregning samme dag, hvor vi bankoverfører. Vi afmelder nummer plader mens i er der og ordner alle papirer for dig.

Sørens Autolager er beliggende i den nordlige del af trekants-området og kun 800 meter fra afkørsel nr. 58. på motorvej E45.

Åbningstider: Mandag: Lukket | Tirsdag til Fredag: 8.00-16.30 | Lørdag 9.30-12.00 | Middagslukket fra 12 til 13 hver dag