Sørens Autolager
Speciale i VW og Audi dele
Karrosserivej 10-12 · 8722 Hedensted
Tlf. 40 16 73 11


Forsiden Om os... Skrotbil Praktisk information Sådan finder De os...

 

Når vi køber din skrotbil foregår det sådan

Der er kommet nyt digitalsystem og i skal selv gå ind på borgerservice og gøre det eller tage ud til Sørens Autolager ,så hjælper han jer, i kan trykke på dette links og se hvordan det foregår
TRYK HER-HVORDAN DU SKROTTER DIN BIL og det skal være den som står som ejer på registreringsattest som møder op med bilen og husk NØGLEKORT/NEMID, så hjælper Søren jer videre. Du er altid velkommen til at ringe og forhøre dig om hvad vi kan tilbyde for din skrotbil. Vi afhenter også skrotbiler .

Søren kan træffes på tlf. 4016 7311Sørens Autolager har specialiseret sig i dele til VW og Audi. Vi har også mange andre bilmodeller og vi har derfor mange kvalitetsdele til fornuftige priser.

Sørens Autolager Vi køber alle bilmærker til skrot. Prisen er fra 3200 kr. og opefter for din gamle bil. Skrotning af bilen skal fra 01-01-2020 foregå via borger service. Den sidste ejer af bilen på registreringsattest møder op med nøglekort/app NemID. Søren afmelder bilen ved skat med det samme (gratis) og hjælper jer videre.Det tager kun 5 minutter

Sørens Autolager er beliggende i den nordlige del af trekants-området og kun 800 meter fra afkørsel nr. 58. på motorvej E45.

Åbningstider: Mandag. Kun åben på tlf/eller efter aftale| Tirsdag til Fredag: 8.00-16.30 | Lørdag 9.30-12.00 |