Sørens Autolager
Speciale i VW og Audi dele
Karrosserivej 10-12 · 8722 Hedensted
Tlf. 40 16 73 11


Forsiden Om os... Skrotbil Praktisk information Sådan finder De os...

 

Praktisk information

Vi køber hele tiden nyere og ældre biler hjem til ophug. Både her fra landet og fra Tyskland. Bilerne er som oftest erklæret totalskadet, men der er stadig mange brugbare dele som kan genbruges. Vi har 10.000 m² med biler. Vi har speciale i VW og Audi. Men efter køb af ny grund , har vi udvidet med en "pluk plads" med stort set alle bil modeller. MEN HUSK DIT EGET VÆRKTØJ: Ideen med denne plukplads er at du selv kan gå ud og finde den eller de dele du lige står og mangler, du skal selv afmontere og derved er priserne også fordelagtige for dig. Vi kan også afmontere dele til dig, men til en lidt større pris. Udover en plads med VW og Audi biler , en plads med diverse mange modeller af andre mærker og en hal med biler, så har vi også altid en del lager af dele. så hvis du ikke lige kan finde det du mangler på pladsen, så spørg endelig, måske har vi det du lige mangler alligevel. Du kan altid ringe i forvejen og forhøre på 4016 7311Sørens Autolager har specialiseret sig i dele til VW og Audi. Vi har også mange andre bilmodeller og vi har derfor mange kvalitetsdele til fornuftige priser.

Sørens Autolager Vi køber alle bilmærker til skrot. Prisen er fra 3200 kr. og opefter for din gamle bil. Skrotning af bilen skal fra 01-01-2020 foregå via borger service. Den sidste ejer af bilen på registreringsattest møder op med nøglekort/app NemID. Søren afmelder bilen ved skat med det samme (gratis) og hjælper jer videre.Det tager kun 5 minutter

Sørens Autolager er beliggende i den nordlige del af trekants-området og kun 800 meter fra afkørsel nr. 58. på motorvej E45.

Åbningstider: Mandag. Kun åben på tlf/eller efter aftale| Tirsdag til Fredag: 8.00-16.30 | Lørdag 9.30-12.00 |